Az érzés

Látványosság, ismerkedés

Díszes viseletbe öltözött íjászcsapatunk a szabadtéri rendezvények látványos színfoltja mindazok számára, akik szeretik a robbanékony harci jeleneteket, a surranó vessző halk, szinte láthatatlan röptét, pontos találatát. Vannak, akik fellelkesülnek és hamarjában ki is próbálnák rátermettségüket, az íjfeszítés szép és ősi mozgáskultúráját.

Fiúk és lányok együttlövése

Sikerélmény, kötődés

Aki megízleli az érzést, ahogy a vessző akarata szerint csapódik a célba, az lélekben hamar elköteleződik az íjászattal és óhatatlanul hős elődeink harcedzettségére, eredményességére vágyik. Célja lesz, mint a vessző hegyének, mely érzés évszázadokat köt össze.

Baráti közösség, hazaszeretet

Hívjuk azokat a fiatalokat és felnőtteket, fiúkat és lányokat, akik szabadidejüket a virtuális tér helyett az üde természetben, baráti társaságban szeretnék eltölteni, ott, ahol a hagyomány és az ősök tisztelete a hazaszeretet erősíti Mindnyájunkban.

Várunk!

Gyere el hozzánk! Segítünk, hogy megismerd a gyakori siker élményét. Lőj, találj és győzz, érezd meg a csapatba tartozás felemelő érzését! Hidd el, egy életre szóló élmény előtt állsz, mely szándékunk szerint örökké elkísér!

A vidámság lételemünk!